Testreszabható On Demand CRM és Vállalatirányítás Testreszabható On Demand CRM és Vállalatirányítás
Online Testreszabható Vállalatirányítás  
 Vállalatirányítás okosan
 
 
Testreszabható On Demand CRM és Vállalatirányítás

Vállalatirányítás okosan

Hogyan szerezhet versenyelőnyt még ma?

Teljes körű, korszerű vállalatirányítási megoldást a magyarországi vállalkozások 30-40 százaléka használ. Ezeknek a vállalkozásoknak a teljesítménye jóval nagyobb saját szektoruk átlagánál. Ez az arány a kis és közepes vállalatoknál még kisebb. Gondoljon bele, mekkora lehetőség ez arra, hogy rögtön versenyelőnybe kerüljön.

Mi az, amit minden kis- és középvállalatnak tudnia kell a vállalatirányítási rendszerekről?

Míg a marketing eredetileg termékközpontú volt, s nem az ügyfelekre figyelt, hanem a rövid távú eladási adatokra, mára a vállalkozások rájöttek, hogy a sikerük az ügyfélkapcsolatok kezelésén múlik, ezért a marketing egyre inkább a kapcsolati marketing felé mozdult el.

A mai kiélezett versenyben egy vállalkozás sikere azon múlik, hogy mennyire ismeri vásárlóit, preferenciáit és mennyire képes a visszatérő vásárlásokat ösztönző barátságos kapcsolattartásra.
Lehet, hogy tied a legjobb termék vagy szolgáltatás a területeden, de ha nem szentelsz erőforrásokat arra, hogy kezdeményezően állj hozzá, hogy megismerd ügyfeleid problémáit és megoldd őket, a bevételed csökkeni fog.
Glenn Ross, CRM igazgató (American Cancer Society)
A nagy cégek ezt már évek óta felismerték és bevezették saját CRM és vállalatirányítási rendszerüket, annak érdekében, hogy minél jobban kiaknázzák a meglevő ügyfeleikben rejlő lehetőségeket. A rendszereik létrehozása során rengeteg pénzt és időt áldoztak arra, hogy az igényeiknek legjobban megfelelő rendszert alakítsanak ki.
Ez KKV-k számára, amelyek korlátozott költségvetéssel és IT szakértelemmel rendelkeznek mostanáig gyakorlatilag elérhetetlen álom maradt. De az Internet és a technikai fejlődés most lehetővé teszi, hogy a KKV-k is elérhető áron kiaknázzák a CRM és vállalatirányítási rendszerekben rejlő lehetőségeket.

Kihívások, amelyekkel a KKV-k szembesülnek

Mostanáig a vállalkozások két lehetőség közül választhattak egy vállalatirányítási rendszer bevezetésénél: vagy alkalmazkodtak üzleti folyamataikkal és adatforgalmukkal ahhoz, amit a program tud, vagy külső fejlesztőkkel, méregdrágán saját magukra szabatták a szoftvert.

Minden kis- és közepes vállalat életében eljön az a pillanat, amikor rádöbben, hogy nem elég Excel-táblázatokban nyilvántartania a készletet és ügyfeleket és el kell döntenie: komolyabb megoldásra cseréli-e az egyszerűbb üzleti funkciókat még ellátó korábbi ügyviteli rendszerét, vagy véglegesen lemarad a versenyben.

A vállalkozások azzal a problémával is rendre szembetalálják magukat, hogy különböző időben beszerzett, szigetszerűen működő szoftverek köszönő viszonyban sincsenek egymással, ezért az egyre összetettebbé váló üzleti folyamatok, ügyféladatok átláthatatlan halmazzá válnak.

Minden cégvezetőnek előbb-utóbb el kell döntenie, hogy komolyabb megoldásra cseréli a korábbi, az egyszerűbb üzleti funkciókat még többé-kevésbé ellátó ügyviteli rendszerét vagy vállalja a lemaradás kockázatát.

Egy okos vállalatvezető nem elégszik meg a könyvelője által készített, számviteli logikájú kimutatásokkal, hanem maga kívánja napi szinten folyamatosan monitorozni a cégénél zajló folyamatokat.

A megoldás

A megoldás a web alapú, a felhasználó által testre szabható vállalatirányítási rendszer.
Nincs olyan megoldás, amely ne igényelne valamilyen fokú testre szabást. A GCBM.EU olyan fejlett eszközökkel rendelkezik, amelyek segítségével a felhasználó informatikai tudás nélkül a saját igényeinek megfelelően testre tudja szabni a rendszert, ezáltal megspórolva a drága szakértőket.
Egy ilyen rendszer használatával egy KKV az alábbi előnyöket élvezi:
Előny #1     Gyors üzembe helyezés
A rendszer egy pár perces regisztráció után azonnal használható
Előny #2     Nincs üzemeltetési- és karbantartási költség
Nem kell szervert vásárolni, szoftvert installálni, a frissítéseket telepíteni, rendszergazdát alkalmazni
Előny #3     Tervezhető költségek
Csak a tényleges felhasználók után kell fizetni. Ha a cég még kisebb méretű, de jelentős növekedési potenciállal rendelkezik, akkor nem kell előre egy nagyobb rendszert megvenni és költségeit kifizetni, hanem ahogy nő a cég, úgy lehet fokozatosan bővíteni a felhasználók számát

Mit tegyen, ha minél előbb versenyelőnyre akar szert tenni konkurenseivel szemben?

Két dolgot:
#1      Válaszoljon az alábbi kérdésekre:
- Milyen ügyfeleket szeretnénk megcélozni és hogyan szegmentáljuk őket?
- Hogyan teremtsünk értéket ügyfeleinknek?
- Hogyan maximalizáljuk a kívánt ügyfelek életciklusértékét?
- Hogyan tudunk a legjobban kapcsolatba lépni ügyfeleinkkel, és ők hogyan léphetnek kapcsolatba velünk?
- Mi jelent kiemelkedő élményt az ügyfél számára, és ezt hogyan teremthetjük meg elfogadható költségszint mellett?
- Hogyan határozzunk meg szabványokat, fejlesszünk ki mutatókat, mérjük eredményeinket és javítsuk teljesítményünket?
Ha Ön felteszi és megválaszolja ezeket a kérdéseket, máris előbbre jár versenytársai 50%-nál.
#2     Kezdje el használni a rendszert még ma! Ne várjon az ideális időpontra. Ahhoz, hogy Önnek is ideálisan működjön a rendszer időre van szüksége, amíg mindent beállít. Például a rendszer megismeréséhez kezdje a partnerei adatainak rögzítésével.

Hogyan veheti igénybe szolgáltatásunkat?

A szolgáltatás két előfizetési csomagban vehető igénybe: GCBM.EU Professional és GCBM.EU Individual. A GCBM Professional kis- és közepes vállalatok számára kialakított rendszer, a GCBM.EU Individual előfizetést pedig egyéni vállalkozóknak vagy mikró cégeknek ajánljuk.
A két csomag kivonatos összehasonlítását az alábbi táblázat tartalmazza, a részletes összehasonlításhoz kattintson ide: Termékek összehasonlítása

GCBM.EU árak és funkciók GCBM.EU Professional GCBM.EU Individual
Szolgáltatási árak
Havi díj 7 500 Ft / hó / felhasználó 1 500 Ft / hó / felhasználó
Éves díj (előre fizetve) 6 750 Ft / hó / felhasználó 1 375 Ft / hó / felhasználó
Felhasználók és tárhely
Felhasználók száma korlátlan max. 2
Maximális tárhely 5 GB / Felhasználó 1 GB összesen
Adminisztráció
Saját mezők korlátlan 15
Megosztás vezérlés
 

Garancia

1 hónap ingyen: A regisztrációtól kezdve 1 hónapig a rendszer használatáért nem kell fizetni. Ez alatt az egy hónap alatt az előfizetés bármikor megszüntethető.
3 hónapos pénz-visszafizetési garancia: Amennyiben 3 hónap alatt úgy érzi, hogy a rendszer nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, és ezt egy email-ben jelzi felénk (indoklás nem szükséges), akkor kérdezés nélkül visszautaljuk Önnek az addig kifizetett szolgáltatási díjat.

Maradt még kérdése?

Nem tudja, hogy a rendszer megfelel-e az Ön cégének? Egyéb kérdése van? Írja meg nekünk kérdéseit, hívjon minket telefonon (20/985 8661) és mi igyekszünk pár órán belül, de legkésőbb a következő munkanapon válaszolni Önnek.

Főoldal |  Termékek |  Tudásbázis |  GYIK |  Kapcsolat  www.vallalatnavigator.hu
© 2004 - 2006 Testreszabható On Demand CRM és Vállalatirányítás, GAERON Kft. Minden jog fenntartva!

Felhasználás feltételei | Titoktartási Nyilatkozat | Biztonsági nyilatkozat