Testreszabható On Demand CRM és Vállalatirányítás Testreszabható On Demand CRM és Vállalatirányítás
Online Testreszabható Vállalatirányítás  
 Vállalatirányítás okosan
 
 
Gyakran Ismételt Kérdések
Általános kérdések
Csomagok összehasonlítása
Biztonság
Adat import
Általános kérdések
Mi a GCBM.EU?
A GCBM.EU egy innovatív, rugalmas, testreszabható, online vállalatirányítási megoldás, amely gyors és hatékony vállalatirányítást tesz lehetővé.

Miért GCBM.EU?
A CBM az angol Customizable Business Managment (Testreszabható Vállalat Irányítás) kifejezésből származik.

Az angol on demand kifejezés magyarul azt jelenti, hogy ’kérésre’, ’kívánságra’, ’igényre’, és az informatikában egy sajátos szolgáltatástípust, üzleti modellt jelent, amelynek az a lényege, hogy egy nagy kapacitással rendelkező szolgáltató a rendelkezésére álló, erre a célra tartott, kifejlesztett, beszerzett eszköz-, illetve szolgáltatásállományt a mindenkori megrendelők igényének, kérésének megfelelően rendelkezésre bocsátja.

Hogyan vehetem igénybe a GCBM.EU szolgáltatást?
GCBM.EU egy biztonságos adatközpontban hostolt web alapú szolgáltatás. A GCBM.EU szolgáltatás igénybevétele Interneten keresztül, böngésző segítségével lehetséges. Ha Ön rendelkezik Internet kapcsolattal és böngészővel, akkor készen áll arra, hogy használja a GCBM.EU szolgáltatást.

Milyen platformokon működik a GCBM.EU szolgáltatás?
Mivel a GCBM.EU egy Web- alapú szolgáltatás, Önnek csak egy olyan eszközre van szüksége. amely képes egy böngésző futtatására. A hardware és az operációs rendszer típusa lényegtelen.

Hogyan juthatok hozzá a GCBM.EU frissítésekhez?
A Gaeron Kft. folyamatosan fejleszti a GCBM.EU szolgáltatást. Mivel a GCBM.EU Web-alapú, ezért az új funkciók azonnal elérhetővé válnak. Nincs szükség szoftverek letöltésére és installálására.

Hogyan tudom a szolgáltatást megrendelni és kifizetni?
A szolgáltatás megrendelése az online regisztrációval lehetséges a GCBM.EU Web oldalán. A regisztráció után a CBM Professional változatott 3 hónapig ingyen lehet használni. A 3 hónapos ingyenes periódus lejárata előtt egy e-mail-ben tájékoztatjuk ügyfeleinket a fizetés módjáról. Kártyás fizetést és átutalást fogadunk el.
Csomagok összehasonlítása
Mi a GCBM.EU Individual?
A GCBM.EU Individual egyéni vállalkozások, magánszemélyek számára kialakított szolgáltatás. Alap CRM funkciókat, határidőnaplót és dokumentumkezelést tartalmaz, maximum két felhasználó számára.

Mi a GCBM.EU Professional?
A GCBM.EU Professional kis- és középvállalatok számára kialakított szolgáltatás. Teljes CRM és marketing funkciókat, határidőnaplót, dokumentumkezelést, szerződés- és terméknyilvántartást, riportokat, alap testreszabási funkciókat tartalmaz korlátlan számú felhasználó számára.

Lehetséges a migráció a különböző GCBM.EU változatok között?
Igen, lehetséges. A Beállítások menüpontban bármikor áttérhet egy bővebb változatra. Egy szűkebb változatra való áttéréshez kérjük írjon e-mailt a support@gaeron.hu címre.
Biztonság
Biztonságos a GCBM.EU?
A GCBM.EU szerverei Linux alapú szerverek, ezáltal ugyanazt a megszokott biztonsági modellt alkalmazzák, ami az elmúlt időben a Linux operációs rendszer esetében teljes mértékben megbízhatónak bizonyult.
Ugyanakkor minden kapcsolat - beleértve a felhasználó azonosítást is - 256 bites SSL titkosításon megy keresztül, amely az Internetes alkalmazások területén az elfogadott technológia.

Hogyan győződhetek meg róla, hogy az adataim biztonságban vannak?
A Gaeron Kft. számára semmi sem fontosabb mint az Ön adatainak biztonsága. Ennek érdekében szervereinket biztonságos környezetben egy adatparkban helyeztük el és gyakori időközönként mentéseket készítünk, amelyeket földrajzilag elkülönült helyen tárolunk.

Honnan tudhatom, hogy az adataimat bizalmasan kezelik?
Az adatainak kizárólagos tulajdonosa Ön. A Gaeron Kft. semmilyen körülmények között nem használja fel és nem adja ki harmadik félnek az Ön tudta és belegyezése nélkül. A részleteket megtalálja a Felhasználási feltételekben és a Titoktartási nyilatkozatunkban.

A Gaeron Kft. megnézheti-e az adataimat?
Nem. A Gaeron Kft.-nek szigorú szabályzata biztosítja, hogy sem munkatársai sem partnerei nem férhetnek hozzá az ügyfelei adataihoz. A szabályzatunk szerint minden - az adatbázison - végrehajtott művelet naplózva van és tilos bármilyen olyan lekérdezés végrehajtása amely során ügyfeleink adatai juthat tudomásunkra.

Van arra lehetőség hogy mentést kaphassak az adataimról?
Természetesen, igen. Bármikor kérhet egy teljes mentést az adatairól. Kérelmét küldje a support@gaeron.hu címre.
Adat import
Lehetséges meglévő adataim importálása?
Igen. CSV fájlból (Excell-el készíthet ilyen fájlt) tudja adatait importálni. Az általános adatimport funkciót az almenü Import linkjén találja. Az import funkcióval kapcsolatos segítséget a support@gaeron.hu címen kaphat.

Főoldal |  Termékek |  Tudásbázis |  GYIK |  Kapcsolat  www.vallalatnavigator.hu
© 2004 - 2006 Testreszabható On Demand CRM és Vállalatirányítás, GAERON Kft. Minden jog fenntartva!

Felhasználás feltételei | Titoktartási Nyilatkozat | Biztonsági nyilatkozat